Date: April 10 2017 | |
Time: 6:00pm - 9:30pm | |
Location: 6161 Cambie St Auditorium Georges Brassens |
Monday April 10, 2017, From 6pm - 9:30pm
Alliance Française de Vancouver
Note: You can still register for March 17 event: « LIGHTNESS AND DELICACY » with Les French Gourmands
Event in English
$81 for AF members
$90 for non-members
(Includes a glass of wine)
« SPRING IS COMING » with Les French Gourmands
Easter roasted lamb & pear compote & Cannelés de Bordeaux
Easter time is a lovely time for celebrations, friendly gathering and delicious meals! Prepare yourself to impress your guests with culture and fun facts during the coming celebrations.
Les French Gourmands will tell you how leg of lamb has become the traditional Easter dish and will show you how to cook it. Also, discover the stories behind one of the most famous French dessert, les Cannelés de Bordeaux and discover how we make them. End the evening in a friendly atmosphere, gathering around those traditional Easter meals and travel in France through its gastronomy.
* Enter the games and contest to make you king or queen of the kitchen.
* Discover how to cook these typical French recipes while keeping your hands clean
* And finally join your friends at the table to enjoy the meal as connoisseurs.
As a small group, you will find this event to be a unique opportunity to connect with old and new friends and to have a fun and cultural approach of French Gastronomy.
Events are in English, for all to join! Looking forward to meeting you for a great evening together!!
Please note
If you have any allergy or food intolerance, please be sure you can join the event safely. If you have a question about ingredients, feel free to send us an email at info@lesfrenchgourmands.com.
The event is sold out? We will be happy to put you on our waitlist. After that, get some friends to join, make a group of 5 to 8 people at least and let’s organize a 2d session!!
And don’t forget to join us on Facebook and Twitter to get more cultural insights and follow your gourmandise…
« LE PRINTEMPS A VOTRE PORTE »
Agneau Pascal aux herbe aromatiques & Compote de poires accompagnée de ses cannelés
Pâques, c’est une belle occasion de se réunir entre amis ou en famille autour d’un délicieux repas. Apprêtez-vous à impressionner vos invités avec vos histoires amusantes et votre repas alléchant.
Avec les French Gourmands, vous apprendrez comment l’agneau est devenu le plat traditionnel de Pâques et comment le cuisiner. Aussi, vous découvrirez les histoires d’un des desserts français les plus célèbres, les Cannelés de Bordeaux et découvrirez comment les préparer. Vous finirez votre soirée dans une ambiance conviviale autour de ces mets traditionnels et voyagerez en France à travers sa gastronomie.
La taille réduite des groupes vous donnera l’occasion de rencontrer des amis – anciens ou nouveaux et de profiter au maximum de l’approche ludique et culturelle de la gastronomie française.
Les événements sont en anglais, pour permettre à chacun d’en profiter ! Nous avons hâte de vous retrouver lors d’une prochaine soirée !
A noter
Si vous souffrez d’allergies ou d’intolérances alimentaires, assurez-vous de pouvoir participer à l’événement en toute sécurité.
Si vous avez une question concernant les ingrédients, envoyez-nous un courriel à info@lesfrenchgourmands.com.
L’événement est complet ? Nous serons heureux de vous mettre sur notre liste d’attente. Après cela, vous pouvez proposer à vos amis de constituer un groupe de 5 à 8 personnes pour organiser une 2e session !!
Et n’oubliez pas de rejoindre notre page Facebook et notre fil Twitter pour plus d’actualités culturelles. Suivez votre gourmandise…
With: